Om oss

Tannregulering Sør AS

Tannregulering Sør As vil i tråd med myndighetens anbefaling åpne klinikken igjen for pasienter den 20.april.
Vi har tatt forholdsregler og innført nødvendige tiltak for å behandle pasienter.

Har du spørsmål ved avtalt time kan det rettes til oss på telefon telefon – 91 86 10 46
Allen andre henvendelser gjøres på post@tannregsor.no

Om oss

Tannregulering Sør er etablert med flere klinikker på Sørlandet. Vår hovedklinikk og kontor ligger i Kristiansand. I tillegg har vi besøksklinikker i Mandal og Lyngdal. I Kristiansand tar vi imot pasienter for å å behandle og sette på reguleringer. På våre avdelings klinikker utøver vi kontroll og enkle tilpasninger. Tannregulering Sør fokuserer på kvalitet og vår Visjon er å bevare alle friske voksne tenner! Vi har to dyktige Kjeveortopeder som er opptatt av kvaliteten i produktene og behandlingen. Vi er en effektiv liten organisasjon som arbeider hardt for våre pasienter.

Positive opplevelser!

Tannregulering Sør jobber hver dag for at barn og voksne skal ha et godt forhold til sine tenner og smile mye. Derfor er det viktig at det hos oss også er mye latter og glede i hverdagen.

Våre kjeveortopeder

Våre kjeveortopeden er medlem av sentrale foreninger:
Medlem av den norske kjeveortopedisk foreningen NKF https://www.kjeveortopediskforening.no/
Medlem av den norske tannlegeforeningen NTF https://www.tannlegeforeningen.no/
Medlem av den tyske kjeveortopedisk foreningen DGKFO
https://www.dgkfo-vorstand.de/

Dr. Christoph Danzmann

Spesialist i kjeveortopedi
Jobber som spesialist i kjeveortopedi hos Tannregulering Sør ved alle tre avdelingene i Kristiansand, Mandal og Lyngdal. Er spesialisert på både barn og voksenbehandling med usynlig tannregulering. Spesialkompetanse innen kjeveortopedi med TAD’s for å kunne behandle trangstilling uten å trekke noen voksne tenner. Har arbeidet i flere år som allmentannlege i Hordaland Fylkeskommune før han spesialiserte seg til kjeveortopedi. Har opparbeidet stor yrkeserfaring både fra Tyskland og Norge.

Dr. Diana Stegmaier

Spesialist i kjeveortopedi
Jobber som spesialist i kjeveortopedi hos Tannregulering Sør, avdeling Kristiansand. Har arbeidet i flere år som spesialist i kjeveortopedi i Vest- Agder Fylkeskommune ved Vågsbygd Spesialistklinikk. Stor kompetanse innen kjeveortopedisk behandling av barn med tanke på påvirkning av kjevevekst ved kjeveavvik. Har bred erfaring innen kjeveortopedi både fra offentlig og privat praksis fra Tyskland og Norge.

Agnieszka Simonsen

Tanntekniker og Tannlegeassistent
Jobber som tannlegeassistent og tannteknikker hos Tannregulering Sør på alle tre avdelinger Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

Skal vi ringe deg for en undersøkelse?

Send oss informasjon så kontakter vi deg for en timeavtale.
* ansvarlig er foreldre eller foresatte
Takk. Din henvendelse er registrert!
Oops! Noe gikk galt ved utfyllingen..

ta kontakt for konsultasjon

Send epost