Klinikker

Våre klinikker

Vår hovedklinikk er i Kristiansand. I tillegg har vi to gode klinikker i Mandal, Lyngdal, Lillesand og Vennesla som vi tar imot og behandler pasienter etter avtale. Det gjør at det blir mer effektiv oppfølging og færre turer til Kristiansand for de som bor i andre byer på Sørlandet.

Kristiansand

Klinikken i Kristiansand ligger i ærverdige Generalboligen i Østre Strandgate. Inngangen er på hjørnet Østre Strandgate og Holbergs gate. Kristiansand er vår hovedklinikk og her utfører vi røntgen/scanning og produksjon av våre produkter i tillegg til løpende kontroller.

Østre Strandgate 56. Inngang på hjørnet Østre Strandgate og Holbergsgate.

Mandal

I Mandal finner du klinikken vår i Store Elvegate nr 34. Det er rett ved begynnelsen av Gågata overfor Sparebanken Sør. Her gjør vi undersøkelser, kontroller og mindre justeringer for våre pasienter. Lokalt og effektivt! Kun ved timeavtale.

Store Elvegate 34. Inngang ved begynnelsen av Gågata rett overfor Sparebanken Sørs minibank ved Gullsmed Danielsens butikk.

Lyngdal

I Lyngdal har vi moderne lokaler i kontorbygget i Fiboveien 2B. Her gjør vi undersøkelser, kontroller og mindre justeringer for våre pasienter. Lokalt og effektivt! Kun ved timeavtale.

Fiboveien 2B. Inngang Kontorbyggningen ved Modena.

Lillesand

I Lillesand finner du klinikken vår i Lillesand Senter med adressen Senterveien 30, 4790 Lillesand. Her gjør vi undersøkelser, kontroller og mindre justeringer for våre pasienter. Lokalt og effektivt! Kun ved timeavtale.

Tannregulering Sør i Lillesand Senter, finner du i Helsepark delen. Agder Helsepark er allerede et betydelig regionalt tyngdepunkt og består av et komplett sykehus med bredt medisinsk tilbud og operasjonssaler, røntgensenter med MR, CT, røntgen og mammografi, fysioterapeuter, kiropraktorer, tannlegesenter, psykiater og treningssenter

Vennesla

I Vennesla har vi samarbeid med Hunsøya Tannhelsesenter som ligger i Hunsfos næringspark,  4700 Vennesla.  Her gjør vi undersøkelser, kontroller og mindre justeringer for våre pasienter. Kun ved timeavtale.

Tannregulering Sør finner du i lokalene til Hunsøya Tannhelsesenter. Hunsfos næringspark,  4700 Vennesla

ta kontakt
for en konsultasjon

Send epost

Skal vi kontakte deg for en undersøkelse?

Send oss informasjon så kontakter vi deg for en timeavtale.
* ansvarlig er foreldre eller foresatte
Takk. Din henvendelse er registrert!
Oops! Noe gikk galt ved utfyllingen..

ta kontakt for konsultasjon

Send epost