6 oppgraderte
behandlingsrom

Smitteverntiltak.

1. Når du møter opp på klinikken burde du verken ha påvist, mistanke eller sykdomsfølelse av Covid 19, dette gjelder både pasienter, foresatte og ansatte på klinikken.
2. Sprit hendene når du kommer inn i klinikken, se gjerne vår plakat om håndvask rutine på toalettet.
3. Vi har fjernet venterommet og du blir derfor vist direkte inn i behandlingsrommet.
4. Pasienter under 18 år får lov til å ta med seg en voksen som skal følge pasient inn i behandlingsrom uten å ta plass på venterommet.
5. Vennligst ikke ta på ting i behandlingsrommet, men vent til ansvarlig behandler kommer.
6. Vi vasker alle overflater i behandlingsrommene med sprit etter hver pasient og ber derfor om tålmodighet om du må vente litt ekstra til vi kommer inn til deg.
7. I tillegg spriter vi av alle dørhåndtak og armaturer flere ganger om dagen.
8. Om du ønsker å betale med kort si ifra til helsepersonell så kommer vi inn med bankautomat inn i behandlingsrommet. Vi tilbyr nå kontaktløse  betaling via mobil.
9. Vennligst kom presis til timen, hverken for tidlig eller for sent.
10. Når behandlingen er ferdig kan du avtale ny time i behandlingsrom med helsepersonell også ber vi deg å forlate klinikken uten å oppholde deg unødvendig i fellesarealet.
11. Som smitteverntiltak har vi fjernet alle leker, tidsskrifter og bøker, derfor ber vi om å ikke ta med søsken som ikke trenger behandling.
12. Disse tiltakene kommer i tillegg til de allerede strenge eksisterende smitteverntiltakene på tannlegekontoret.
13. Alle tiltak iverksettes for å trygge personalet og pasientene.

Oppgraderte Klinikk

Klinikken i Kristiansand er utvidet og vi har tatt i bruk en ny etasje. Vi har nå totalt 6 helt nye og moderne behandlingsrom fordelt over først og andre etasje samt produksjon og verksted i kjeller. Det er nye og moderne rom og nytt og moderne teknisk utstyr i den erværdige Generalboligen i Kristiansand. Vi har derfor stor kapasitet til å behandle pasienter simultant, på hvert sitt rom og i tråd med gjeldende regler knyttet til Covid 19 osv.